Integritetspolicy för Apexfinans

Välkommen till Apexfinans – din guide inom finans, ekonomi och lån. Vi värdesätter din integritet och är engagerade i att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi hanterar och skyddar din information när du använder vår webbplats.

Personuppgiftsansvarig

Apexfinans är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter som sker på vår webbplats och genom de tjänster vi tillhandahåller.

Vilken information samlar vi in?

När du besöker Apexfinans samlar vi inte in någon personlig information om dig. Vi tror på transparens och enkelhet, precis som i en klar och tydlig ekonomisk strategi.

Cookies och spårningsteknik

Vi vill informera dig om att Apexfinans inte använder några cookies. Det betyder att vi inte samlar in eller lagrar någon information som kan användas för att personligen identifiera dig när du besöker vår webbplats. Du kan navigera genom våra sidor med vetskapen om att din surfupplevelse är privat och oförändrad.

Användning av information

Eftersom vi inte samlar in några personuppgifter, finns det ingen information att använda. Vår webbplats är designad för att ge dig information och resurser relaterade till finans, ekonomi och lån utan att kompromissa med din integritet.

Delning av information

Vi delar inte någon information med tredje parter eftersom vi inte samlar in någon. Din användning av Apexfinans är helt anonym.

Dina rättigheter

Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter, inklusive rätten till tillgång, rättelse, radering och begränsning av behandling. Men eftersom vi inte samlar in några personuppgifter, påverkas dessa rättigheter inte när du använder vår webbplats.

Säkerhet

Vi vidtar de åtgärder som krävs för att skydda vår webbplats och våra användare. Även om vi inte hanterar personuppgifter, är säkerheten på vår webbplats av yttersta vikt.

Kontakt

Om du har några frågor om denna integritetspolicy eller om vår behandling av dina uppgifter, är du välkommen att kontakta oss via vår kontaktsida.

Vi på Apexfinans tackar dig för ditt förtroende och strävar efter att fortsätta erbjuda dig värdefull information om finans, ekonomi och lån utan att kompromissa med din integritet.