BeWater lockar global talang i ny finansieringsrunda

Källa: Finsmes

BeWater, en fjärrbaserad Web3 venture studio, har nyligen avslutat en finansieringsrunda med en icke offentliggjord summa. Rundan, som leddes av OKX Ventures, markerar ett viktigt steg för företaget som specialiserar sig på att stödja tidiga startups inom Web3-sektorn.

Företaget, under ledning av sin VD, har som mål att bygga upp ett starkt ekosystem för Web3-produkter. Genom att erbjuda resurser och expertis, strävar BeWater efter att vara en katalysator för innovation och tillväxt inom den nya digitala ekonomin.

En av de mest imponerande bedrifterna för BeWater är deras förmåga att attrahera en omfattande talangpool. Plattformen har samlat över 25 000 GitHub-certifierade utvecklare från mer än 50 olika länder, vilket understryker företagets globala räckvidd och dess engagemang för att samarbeta med de bästa inom branschen.

BeWater: Web3-innovation och global talang

BeWater, en banbrytande Web3 venture studio, har nyligen genomfört en finansieringsrunda lett av OKX Ventures. Företaget står i framkant för att stödja tidiga startups och bygga ett robust ekosystem för Web3-produkter.

  • Ledande investerare: OKX Ventures
  • Global utvecklarplattform: Över 25 000 GitHub-certifierade utvecklare
  • Internationell närvaro: Utvecklare från fler än 50 länder
  • Språkmångfald: Inkluderar Solidity, Rebase och Move
  • Tekniska partnerskap: Starknet, Bitcoin, Polkadot
  • Senaste framgång: ’BTC ecosystem projects’ event där sju projekt övertecknades inom tio dagar
  • Aktuella kampanjer: Över 100 pågående

BeWaters förmåga att attrahera global talang och driva framgångsrika open-innovation-kampanjer positionerar dem som en central spelare i Web3-utvecklingen. Med en stark grund i diversifierade programmeringsspråk och samarbeten med ledande teknikplattformar, är BeWater väl rustade för att fortsätta sin tillväxt och innovation inom den digitala ekonomin.

Lämna en kommentar